Αντισυνταγματάρχης (ΥΙ) Πατρίκιος Γεώργιος

Αρχίατρος Πατρίκιος Γεώργιος

Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος MD,MSc

Αν. Διευθυντής Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής

Αρχίατρος Πατρίκιος Γεώργιος

Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος MD,MSc

Αν. Διευθυντής ΜΙΥΑ/ΝΝΑ

Ο κ. Γεώργιος Πατρίκιος είναι Ειδικός Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος. Γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα, αποφοίτησε από το Ζάννειο Πειραματικό Λύκειο του Πειραιά το 1993.

Εισήχθη στην Στρατιωτική Ιατρική Σχολή (ΣΣΑΣ) το 1994 και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2000.
Ειδικεύτηκε στην Μαιευτική – Γυναικολογία στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο Περιφερικό Γενικό Νοσοκομείο Μαιευτήριο «ΈΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ”.

Όλοκλήρωσε με επιτυχία τα μετεκπαιδευτικά προγράμματα, ATLS (Advance Trauma Life Support) του American College of Surgeons, και ALSO (Advance Life Support in Obstetrics).

Απέκτησε την πιστοποίηση στην Κολποσκόπηση – Παθολογία Τραχήλου, μετά από εξετάσεις της Ελληνικής Εταιρίας Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης (HSCCP), στις οποίες έλαβε τιμητική διάκριση ως αριστεύσας.
Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης (HSCCP).

Ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό του (Master of science – MSc) στο αντικείμενο της Αναπαραγωγικής – Αναγεννητικής Ιατρικής (Reproductive – Regenerative Medicine), στην Ά Μ/Γ κλινική του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το αντικείμενο της Μεταπτυχιακής του εργασίας ήταν η επίδραση της Βιταμίνης Ε στην αιμάτωση των ωοθηκών σε γυναίκες με το Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (PCOS).

Εξειδικεύτηκε για 2 έτη, ως SubSpecialist Fellow στην Υπο-ειδικότητα της Ανθρώπινης Αναπαραγωγής (Reproductive Medicine-IVF), στη Μονάδα Ανθρώπινης Αναπαραγωγής της Ά Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία είναι πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή Εταιρία Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας (ESHRE) και το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Μαιευτικής – Γυναικολογίας (EBCOG).
Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Μονάδας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής της Ά Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Είναι μέλος της European Society of Human Reproduction and Embryology (ESHRE).

Από το 2009 μέχρι το 2017 υπηρέτησε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (Γ.Σ.Ν.Α), όπου διετέλεσε Επιμελητής και Διευθυντής της Γυναικολογικής Κλινικής.
Από το Μάρτιο του 2017 υπηρετεί στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ), στην νεοσύστατη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (Μ.Ι.Υ.Α).
Έχει παρακολουθήσει πλήθος Ελληνικών και Διεθνών εξειδικευμένων εκπαιδευτικών σεμιναρίων (Training Workshops), στο αντικείμενο της Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης (Υστεροσκόπηση – Λαπαροσκόπηση) , και ειδικότερα στα πλαίσια της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγης – Εξωσωματικής Γονιμοποίησης (IVF).
Έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό και έχει εκπονήσει εργασίες σχετικές με την ειδικότητά του.
Συνεργάζεται με Ιδιωτικά Θεραπευτήρια υψηλού κύρους, όπως οι Μαιευτικές Γυναικολογικές Κλινικές ΓΑΙΑ (Ομίλου Ιατρικού Αθηνών), ΡΕΑ, ΛΗΤΩ , κ.α, όπου χειρουργεί και διεκπεραιώνει τα Μαιευτικά του περιστατικά.

Επικοινωνήστε με τον Κο Πατρίκιο Γεώργιο